Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο στο https://kentro.aristera.gr/survey/ για να μετρήσει η γνώμη σας.
 
Μετά την αποχώρηση του Ποταμιού και της ΔΗΜΑΡ απο το ΚΙΝΑΛ, γίνονται διερευνητικές διεργασίες για τη συγκρότηση ενός νέου Δημοκρατικού Κόμματος που θα λειτουργεί με πλήρη εσωτερική δημοκρατία και ισότιμη συμμετοχή όλων των μελών του στις διαδικασίες λήψης των αποφάσεων. Σημαντικός αριθμός ενεργών πολιτών έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην ανασυγκρότηση ενός τέτοιου δημοκρατικού και συμμετοχικού κεντροαριστερού σχηματισμού, καθώς αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα ύπαρξής του ως πόλου σταθερότητας και μεταρρυθμιστικής ανασύνταξης της χώρας. Ενεργοί πολίτες που αρνούνται να αποδεχθούν τις παλαιοκομματικές, λαϊκιστικές, και αδιέξοδες πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τις αναποτελεσματικές και αρχηγοκεντρικές πολιτικές της κεντροαριστερής αντιπολίτευσης.
Πείτε τη γνώμη σας για τις διαδικασίες συγκρότησης, για την ηγεσία, για το όνομα, για τη στρατηγική, το πρόγραμμα και τις συνεργασίες ενός νέου Δημοκρατικού Κόμματος της Κεντροαριστεράς.
Η έρευνα θα διαρκέσει από τις 5/3/2019 έως τις 11/3/2019, τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν σε http://nea-arxi.aristera.gr/, https://kentro.aristera.gr/ & https://www.facebook.com/kentro.aristera/ .
 
#kentroaristera

By admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.