Είναι πλέον στο χέρι μας να δώσουμε πρακτικό περιεχόμενο στην από τα κάτω κοινωνική δυναμική που τον τελευταίο καιρό διαμορφώνεται υπέρ της συγκρότησης μιας κεντροαριστερής, δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης. 

 

Οι διαδικασίες που θα διαμορφώσουν τη νέα κεντροαριστερά του αύριο πρέπει να γίνουν υπόθεση όλων μας.Πάρτε θέση στο ερωτηματολόγιο για το σήμερα και το αύριο παράταξης;

Γράψτε τη γνώμη σας για τις τελευταίες εξελίξεις, για τη μετεκλογική στρατηγική, τις κυβερνήσεις συνεργασίας, τη διαμόρφωση κυβερνητικού προγράμματος. 

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εδώ: http://is.gd/OM970l

 

 

By admin

One thought on “Ερωτηματολόγιο για την Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη”
  1. 1. H μέχρι τώρα πορεία της πρωτοβουλίας των 58:

    Χωρίς μεγάλα λάθη. Τα πρόσωπα που εμφανίσθηκαν στην εκδήλωση του Ακροπόλ ας κάνουν, τουλάχιστο για την ώρα, ένα – δύο βήματα πίσω.

    2. Oι διαφορετικές ονομασίες που αναφέρονται στην παράταξη:

    “Κίνηση (ή Πρωτοβουλία) των 58” είναι προτιμότερο των: α) “Πρωτοβουλία για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη” β) “Κεντροαριστερά” και γ) “Ελιά”. Το τελευταίο είναι το χειρότερο (μιμητισμός) και άμεσα πρέπει να απαλειφθεί (όσοι επιμένουν στη χρησιμότητα ενός δένδρου στην υπόθεση της ονομασίας ας βρουν άλλο με κριτήριο τα χαρακτηριστικά του (φυσικά – ιστορικά, κλπ.). Το “Κίνηση (ή Πρωτοβουλία) των 58” έχει ήδη νομιμοποιηθεί και καθιερωθεί στην πράξη, συνιστά ήδη ιστορική ονομασία, δεν παραπέμπει σε ξύλινη- φλύαρη γλώσσα και, ως ονομασία, δεν απωθεί οποιονδήποτε πολίτη ούτε διαταράσσει.

    3. Ανάδειξη υποψηφίων στις προσεχείς ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές:

    Οι 58 να ψάξουν να βρούν τους κατάλληλους μεταξύ όλων των άλλων πλην των προθύμων που τους προσεγγίζουν και δηλώνουν παρόντες και διαθέσιμοι. Από τον 59 έως τον 4300 + (σήμερα) θα μπορούσαν να υποδείξουν ποιούς προκρίνουν (από τους 58) για να αξιολογήσουν τις υποψηφιότητες που θα συγκεντρωθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.