Καλεσμένος της Μάιρας Μπάρμπα στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Online» ήταν ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Μίλτος Κύρκος. Όπως ανέφερε, το Ποτάμι προσφέρει στην πολιτική σκηνή της χώρας λογική και ευαισθησία. «Λογική γιατί στηρίζουμε οτιδήποτε πρέπει να στηριχθεί έξω απο ιδεοληψίες και ταυτόχρονα δείχνουμε ευαισθησία κοινωνική και εθνική. Πιστεύω, λοιπόν, στην αυτόνομη πορεία του Ποταμιού.
 
Οι ιδέες του το αξίζουν και κυρίως δίνουμε τη δυνατότητα στον ψηφοφόρο, ο οποίος είναι απογοητευμένος από την κυβέρνηση, αλλά δεν πάει και το χέρι του να ψηφίσει ούτε τον κ. Βορίδη, ούτε τον κ. Γεωργιάδη, ούτε τη Νέα Δημοκρατία που δειλιάζει να πει “αυτά δεν με εκφράζουν”. Και άκουσα πριν την κ. Σπυράκη που μας λέει “ακούστε το πρόγραμμα μας” αλλά το πρόγραμμα που προβάλει ο κ Βορίδης ως υπεύθυνος για τη Δημόσια Διοίκηση αναφέρει μικρό και ευέλικτο κράτος διώχνοντας τους δημοσίους υπαλλήλους. Μα δεν είναι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας αυτό, είναι το δικό του! Τέλος πια με τα φέουδα των υπουργών.
 
Σχετικά με τον ανασχηματισμό, εμένα με ενδιαφέρει εάν έκριναν πως αυτά τα τρία χρόνια στη δικαιοσύνη ήταν επιτυχημένος ο κ. Κοντονής, άρα η πολιτική της κυβέρνησης. Μειώθηκαν οι χρόνοι απονομής δικαιοσύνης; Μπόρεσε η δικαιοσύνη να ελευθερώσει τον πολίτη από τα εμπόδια που του βάζει; Δεν ειναι θέμα να φύγει ο ένας και να έρθει ο άλλος, αλλά να μάθουμε τους λόγους μιας αποτυχίας ώστε να κρίνουμε τι πρέπει να γίνει. Αντί για αυτό είδαμε μεταγραφές που δεν πείθουν ότι εκπροσωπούν το νέο και καθόλου συζήτηση επι της ουσίας».
 
Παρακολουθήστε τη συνέντευξη εδώ: …  http://topotami.gr

By admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.